17 Ekim 2011 Pazartesi

Yine mi mantar???

Akşam işten yeni geldim, şimdi, ciddiyim bakın! Annem benden daha erken gelmiş, biz trafiğe kaldık. Bu akşam trafik çok berbattı. Malumunuz Ankara'nın trafiği kötüdür normalde, yağmur da yağınca iyice berbatlaşmış; biz de karar aldık, yağmurlar kesilene kadar arabayla gitmicez işe, servisi kullanacağız. Zaten biraz da halkın arasına karışma zamanım gelmişti :PpP


şaka bir yana, eve geldiğimde de karnım zil çalıyor resmen, hatta şu anda alarm vermeye başladı, öğle yemeğini yiyeli kaç saat oldu sonuçta!!! bir de ne göreyim, annem mantar sote yapıyor, ühühüh, bütün yemek hayallerim yıkıldı!!! Yani tamam, ben koskocaman kızım bunları demeye hakkım yok biliyorum, yarın bir gün evlenince ne yapacağım değil mi? Hazır yemek buldum daha ne istiyorum? Ye yemeğini sus otur!!! Ama BEN HİÇ MANTAR SEVMEM Kİİİ!!! Bak çorbasını içerim, o ayrı, çok da severim, tavuğun yanında sotelenmişini de yerim biraz, ama böyle sade mantar yemeğini hiç yiyemem :((( Oysa annemle babam bayılırlar...

Kalkıp kendime makarna pişireceğim şimdi...


nasıl güzel göründü gözüme, ufff :)))

Birdahaki postta görüşelim :)

17 yorum:

gülümse dedi ki...

aaaa sen Anakrada mısın mayacım ya,hiç dikkat etmemişim diğer postlarında:)ben de mantardan hiçççç haz etmem,hatta lokantada yemeğin içine koydukları için geri gönderdiğim yemek bile olmuştur onun yüzünden,bi de parasını ödettiler bana yafff!!!mantar sevmemek için bir neden daha:)

mutfagabuyrun dedi ki...

bencede yinemi mantar canım.bende hiç mantar yemem.hiçbir şekilde yani.neyse makarna harika bence.afiyet şeker olsun.öpüyorum.

okuyan dedi ki...

büyük şehirlerde trafik insanın hem ömründen önemli bir zamanı çalıyor hem de sinir stres sahibi yapıyor... İstanbul'da trafik beterin beteri... arkama bakmadan kaçasım var:))))
bu arada ben de mantarı anne ve baban gibi çok severim:) ben geleyim bu akşam size yemeğe, senin hakkını yerim afiyetle:))))
sevgilerimle...

Limon çiçekleri dedi ki...

Seni çok iyi anlıyorum canım:)Ama maalesef ben gibi annelerinde kurtarıcı yemeğidir mantar sote:)Üzgünüm ama öyle,bende çok severim.Ama makarnayıda severim:))

Kitap Eylemi dedi ki...

afiyet olsun canım, makarna güzel görünüyor gerçekten, mantarı elim bir hatıradan sonra ben de sevmem...:)

Unknown dedi ki...

bende bayılırım hatta pişirirken çiğ bile yerim o kadar yani:)
neyse makarnada fena gözükmüyor hani:)

Maya'nın Cicileri dedi ki...

♥Gülümse'cim evet Ankara'dayım, sen burada mısın peki? Arada uğruyor musun yoksa ben de senin blogunda öyle bişiler okumuştum sanki :) Alışveriş filan :) ya ben pizzada, çorbada yiyorum ama işte sadece mantar yemeye gelince hiç yemiyorum, yine de lokantada yemeği iade edemezdim sanırım sen cesaretlisin bak kuzum, öpücükler :)

♥sevda ablam, aynı frekanstayız bak mutlu oldum şimdi :) makarna iyi oldu ya, kardeşim de nasiplendi hatta, biricik kurtarıcım makarna, yaşasınnn!!! sevgiler ablam öpüyorum :)

♥Okuyan'cım mantara gerek yok, her zaman gelebilirsin, ama mantar varken gelirsen beni laf yemekten de korumuş olursun :) oy ben İstanbul'un trafiğini hayal bile edemiyorum zaten :) sevgiler :)

♥Limon çiçekleri, sen de mi yaaa :))) bu mantarın nesi bu kadar lezzetli kiii, acaba belki bir gün ben de sever miyim ki :) ama annelerin her zaman bir kurtarıcı yemeği olmasının ben de taraftarıyım tabii, sevgiler çok :)

♥cimcime'cim, makarna güzel oldu cidden, ve baya da mantar sevmeyenimiz varmış, bence burada bir "mantar sevmeyenler topluluğu" bile oluşturabiliriz :) öpücükler :)

♥Sezo'cum, sen de bir mantarseversin öyle miii? hem de çiğ? :) valla iyisin :) ama ciddi makarna da iyiydi, ne yapalım artık, yemek seçmenin cezası böyle oluyor :p sevgiler, öpücükler kocaman :)

Adsız dedi ki...

bende sevmem mantarı :p

Adsız dedi ki...

Uff benim en sevdiğim yemeklerden biridir mantar, ama iyi tespit yapmışsın evlenince ve yemek derdine düşünce mantarı bile arar olursun bak benden söylemesi:))

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Olsada yesem yaaa..

Sahaf Kedisi dedi ki...

Hmmmm ben mantara bayilirim yahu :)) O enfes mantar soteyi yiyebilirim simdi! Ustelik ogle yemeginden yeni kalkmis olmama ragmen! :))

GÖNÜL dedi ki...

mantara bayılırım ama makarnada çok güzel görünüyor

Maya'nın Cicileri dedi ki...

♥Sema, di mi? görünümü de sevimsiz zaten, şirinler nasıl yaşıyor ki onlarda :P sevgiler sana :)

♥pembedüşler, ablacım haklısın ya, yemek derdi fena bişey, Allahtan bizimki yemek seçici değil çok şükür :P yarın görüşürüz ;)))

♥pemb€sinti'm, sen de mi yaaaa :))) öpücükler ;)

♥Kedicim, bilsem hemen çağırırdım, zaten artmış dün akşam yemek hohoho :PpP seni seviyorum :)

♥Gönülcüğüm, valla makarna çok iyiydi, yani evet o sıra sulu yemek yemeyi çok istemiştim ama gel gör ki hain mantar hayallerimi engelledi :P öpücükler :)

Zeynep dedi ki...

Benimde mantarla yıldızım hiç barışmadı, ama senin annen baban gibi benimkilerde bayılır ve bende her mantar yemeği günü aynı şekilde bağırırım "yine mi mantar poff" :)

Maya'nın Cicileri dedi ki...

♥Zeynep'im, az kaldı, yakında mantar sevmeyenler olarak birleşeceğiz :) ilk icraatımı da kısa bir süre içinde açıklamayı planlıyorum :))) neyse, politikacılara döndüm :PpP sevgiler canım :)

Krnc dedi ki...

Ah ah bizde de babam mantarı eve koymaz " zehirleniriz" der hep :))
Öyle bir psikoloji ki,şimdi ayrı yerdeyim ama yine mantar almıyorum eve :)))
Çok severim oysa,çok nefistir oh oh olsa da yesek:)
Makarna da süper ama ,bayılırım ona da :)

Maya'nın Cicileri dedi ki...

♥Krnc'cım, evet bende de öyle bir psikoloji var, ama ilginçtir ki bugün öğleyin mantar çorbası vardı ben de onu çok severim işte, diyorum ya garezim bütün halindeki mantarlara :))) sevgiler canım hoşgeldin bu arada :)