19 Ekim 2011 Çarşamba

Hava soğuk be!

Hava sadece gerçekten "hava"nın soğumasından da değil, aldığımz şehit haberlerinden sonra iyice üşümeye başladım... Yazmaya parmaklarım elvermiyor, tıpkı yüreğimin de elvermediği gibi... Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gerek asker, gerek polis, bütün güvenlik güçlerimize Allah dirayet versin, zaferlere nail etsin inşallah...

Neyse...


Evet hava cidden soğudu ya! "Balkanlardan gelen" :) soğuk hava dalgası beni perişaaaan etti!!! Bu arada ben dün neredeydim?? Hadi tahmin edin, en çok bulunmayı sevdiğim yerde!!! Yani, okuldaydımmmm!!! :) 4 saat derse girdim, derslerin sonlarına doğru cıvımaya başladım, hoca uyardı ikaz etti, yani tam bir öğrenci modundaydım :)))

Ama gel gör ki, dün hava öyle bir soğuktu ki Ankara'da, kuru ayaz vardı, okula yürürken içim dondu resmen, kulaklarımı ise neredeyse hissetmiyordum :( Zaten dün akşam bu soğuğun acısı benden çıkmaya başladı yavaş yavaş. Önce kulaklarım ağrıdı, sanki biri kulağıma şiş sokuyormuş gibi batıyor, sonrasında karnım ağrımaya başladı ama nasıl bir sancı, gece boyunca uyuyamadım, sabah resmen zombi gibiydim kalktığımda ve işe nasıl geldiğimi hatırlamıyorum bile.


Dolabıma baktığım zaman kışlık pantolon ihtiyacımın çoktan geldiğini görüyorum, öğle arası bir alışveriş turuna çıksam iyi olacak, şöyle yünlü karışımı rahat kesimli ama asla kumaş olmayan bir iki pantolon almak istiyorum :) Çok karışık bir cümle oldu ama, ben dairede önceden dediğim gibi asla kumaş pantolon ve onun getirdiği hava içinde giyilmesi gereken hiçbir giysiyi giymiyorum :) Evet biraz rahatım çalışma ortamında, ama ne yapayım, kumaş pantolon zaten benlik değil, yani giysem bile altına giyecek bir ayakkabım yok, üstüne giyecek bir bluz, gömlek vs. yok, herşeyim casual moda göre uyumlanmış giysiler :)



Karın ağrısından ölmek üzereyim...

Sevgiler canlarım...

8 yorum:

gülümse dedi ki...

ben havanın soğuğunu hissetmiyorum çünkü evdeyim hihihihi işe gitmiyorum yıllık izindeyim evden dışarı adım atmadım:)ama Ankaranın soğuğunu bilirim:)daha önce pek farketmemiştim ama blog dünyasına adım atınca gördümki tüm pantolonlarım siyah:)))hatta farkında olmadan Kotonun aynı model pantolonlarını almışım hep,yemin ederim hiç farketmemişim:))aralarında sadece kumaş farkı var,ince,kalın gibi:))o yüzden ben de renkli pantolonlar almak istiyorum bu ay:)

Unknown dedi ki...

bunun açıklaması yok allah ailelerine sabır versin,

emelden.blogspot.com dedi ki...

Bizi bu havalar mahvetti gerçekten.Dün kaloriferi son hız yakarken bu sabah açık camın önünde sigaramı telliyorum.
Bende senin gibi rahatcıyım.Kumaş olanı, topukluyu alırım ama dolap beklerlerBen yine rahatı giyer çıkarım.Boşver neyle kendini iyi hissediyosan en güzeli o.
Kendine iyi bak ki bizi cici postlarından mahrum etme canım,öptüm.

bahar006 dedi ki...

Sabah şehit haberleriyle buz kesti içim evet, ama donmak değil, donarak ölmek gibi. İçim acıyo çok,allah kahretsin hepsini...

Sana da çok geçmiş olsun, tam grip mevsimi, dikkat et kendine:)

Adsız dedi ki...

hava soğuk
bedenimiz üşüyor.

şehit verdik
yüreğimiz kanıyor.

allah daha fazla yaşatmasın böyle acılar :( bu lanet son bulsun.

okuyan dedi ki...

Her şehit haberinde yeniden yeniden yanıyor ciğerimiz, yüreğimiz.
Allah (c.c.) rahmet eylesin. Hepimizin başı sağolsun.
Sana da çok geçmiş olsun canım.
Sevgilerimle.

zeynep(haskumaş) dedi ki...

bende bir asker eşi olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum.

Maya'nın Cicileri dedi ki...

♥Gülümse'cim, çok şanslısın, bu sene nerdeyse hiç yıllık izne çıkmadım diyebilirim :) bir ara bende de aynı model pantolonun farklı renklerini alma furyası vardı, lacivert, gri, füme, de facto dan hepsini almıştım :)) ama artık hiçbirine giremiyorum :S sevgiler balım :)

♥Yekta'm, sabrımızı çok zorluyorlar, Allah hepimize sabır versin, ama tabii en çok da ailelerine...

♥Emel ablam, sağol, iyiyim şimdi :) evet dengesiz havalar, dikkat etmek gerek, bir de o sigara tüttürme işi soğuk havalarda bizi cidden hasta ediyor :(( soğuktan sıcağa, sıcaktan soğuğa derken dengemiz daha çok bozuluyor :) sevgiler, öpüyorum ablam :)

♥bahar006'cım sağol canım, ben dikkat ediyorum, ilaç filan içtim iyiyim şimdi :) ama haberleri izledikçe daha çok üzülüyorum, daha çok ve daha çok... bir de onların ailelerini düşününce... :(( öpüyorum canım seni

♥Sema'cım, aynı şeyleri hissediyoruz, hislerime tercümansın, bazen diyorum keşke erkek olsaydım, birşeyler de ben yapabilseydim :((( keşkeler insanı yiyip bitiriyor :( sevgiler bitanem..

♥Okuyan'ım nasıl yanmaz insanın içi, abimiz kardeşimiz evlatlarımız orada şehadete erişenler... Nur içinde yatsınlar... İyiyim canım bu arada, ince düşüncen için teşekkürler, öpücükler :)

♥Zeynep'cim, Allah razı olsun, tek dileğimiz bu terörün son bulması... sevgiler canım