3 Mart 2011 Perşembe

Bloguma Yazabiliyorum...

Ama ne sizleri okuyabiliyorum, ne de elimden başka birşey geliyor.. Dns ayarıyla oynama yapamıyorum, wordpress'i de çok soğuk ve sinir bozucu buluyorum... Ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok. Sadece burada kendi kendime yazıyorum sonra da postalıyorum... Sizi çok seviyorum ve çok özlüyorum, sakın unutmayın...

7 yorum:

oytunla hayat dedi ki...

merak ettim neden dns ayarıyla oyanayamıyorsun. Sıkıntı varsa diye sordum
yoruma yanıt veremezsen mail atarmısın
oytunla.hayat@gmail.com

#birfotoğrafbiryazı dedi ki...

Bu wordpress i kimse sevmemiş anlaşılan:(

Asahhara dedi ki...

Sen yazmaya devam et. Biz okuyoruz canım benim. En azından sesini duymak bile güzel.

fashiONözge dedi ki...

canım okuyabiliyorum ben seni suan, kıyamam yaaa :((bizi düşürdükleri hale bak yaaaa :((

Ra55 dedi ki...

Merhabalar,

Hiç korkmadan ve çekinmeden DNS ayarlarınızdan Yeğlenen DNS için: 4.2.2.5 ve diğer DNS için de 4.2.2.6 anahtarlarını gönül rahatlığı ile girin ve bloğunuzda çalışın. Çünkü ben kaç gündür böyle çalışıyorum. Ben uzun bir süredir aynı zamanda wordpress'teyim, orada ne arkadaşlık var, ne de başka bir şey. Kimse gelip sizi keşfetmez. Siz o popüler blogculara gideceksiniz, onlar da belki size gelirler.

Bence hiç üzülmeyin DNS'leriniz değiştirin ve bloglamaya devam edin. Daha önce de aynı şeyleri yaptık.

En Güzel'e emanet olun ve sağlıcakla kalın.

rhr-ozgrkdn dedi ki...

Sizi okuyabiliyoruz.Bir sıkıntı yok,bu durumda DNS ayarlarına gerek yok demektir.Ayrıca bu ayarları duruma göre değiştirmek çok kolay.Hatta ben son iki günde 4 defa değiştirmek zorunda kaldım.Gereken yardım için arama motoruna yazman yeterli,herşey var orada.Kolay gelsin(Sonuç alamazsanız benim bloguma da yazabilirsiniz)

Adsız dedi ki...

bende wordpressi sevmedim ve dns ayarlarını değiştirdikten sonra hem kendi sayfama hemde sevdiğim bloglara bakabiliyorum..eğer istersen dns ayarları konusunda yardımcı olabilirim canım :)