16 Şubat 2011 Çarşamba

Üretimsiz Günlerdeyimmmmm!

Bugünlerde üretkenlik adına sanırım biraz kısır günler geçiriyorum! Doğrusunu isterseniz hafta başından beri bir uyuzluk var üzerimde ve bunu hala atlatabilmiş değilim, gün itibariyle haftanın ortası çarşambadayız ama ben hala sanki pazartesiymiş gibi süklüm püklüm dolaşıyorum ortalarda, hep bir mahmurluk, hep bir uyuşukluk, Allah hayra getirsin.


Aslında hiçbirşey üretmiyorum demekle de kendime haksızlık etmeyeyim, çünkü elimdeki yarım kalan işlerimi bitirmek adına çaba sarfediyorum. Hani daha evvel tamamlayamadıklarımı bir postta anlatmıştım ya, işte oradaki bej rengi hırkayı bitireyim de bari bahar gelince giyeyim diye uğraşıp duruyorum, ama yeni projelere de her daim açığım. Mesela geçenlerde sevgili Lilanın Evi'nde gördüğüm tuval çalışmasına (ki gerçeği buradadır lütfen tık tık) görür görmez aşık olmuştum, hemen cumartesi günü gittim tuvaller aldım ve zeminini beyaza boyadım, ama hala üzerine ne çalışacağım hakkında en ufak bir fikrim bile yok, bu akşam mesela onu hazırlamaya başlayabilirim :) Blog bacım sevgili Bal Gözlü Kız'ıma da yine bir broş hazırlamıştım görmüştünüz, onun yanına da kendisi Hello Kitty'i çok sevdiği için bir geri dönüşüm Hello Kitty tomurcuk kutusu boyaması yaptım, ama onun da verniği atılacak o da öyle duruyor şu an evin baş köşesinde mesela... Çoook çalışmam lazım benim çoook!!!


Gelelim bugünlerde neler yaptığıma, yan sütundan anlayacağınız üzere halihazırda İskender Pala'nın "Şah&Sultan" adlı kitabını okumaktayım bu biiirrr...



İngilizcemi geliştirmek adına birsürü hikaye kitabı almıştım, konusu hiç önemli değil, vocabulary geliştirsem yetecek, gramerde hiç sorunum yok çünkü Allaha şükür, çerez niyetine onları okuyup bilmediğim kelimeleri not alıyorum bu ikiiii....



AAA!!! Söylemeyi unuttum, yarın sabah 9'da ise direksiyon dersi almaya başlıyorum, herkeslere anlattım sizinle paylaşmasam olmaz, uzun zamandır ehliyetim var yalnız ihtiyacım olan tek şey biraz cesaret, benim için dua edin dualarınıza çok ihtiyacım var çünkü... Yarın size ilk izlenimlerimi en ince detayına kadar anlatacağım hiç merak etmeyin...

Sizi Seviyorum...

Kocaman sevgiler :)

13 yorum:

Adsız dedi ki...

canım başaracağını biliyorum, öğretmenin iyi sende de azim, herşey yolunda gidecek, sonra birlikte yaparız pratik, beklesin bizi eskişehir yolu

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@pembedüşler, ablamm çok teşekkür ederim, zaten tüm cesaretimi senden aldım, izinden ilerliyorum bil :)

Sevdiye dedi ki...

dualarımız seninle olsun...ne insanlar araba kullanıyor da,ben mi kullanamayacığım hıh,de bence;) ha bir şey yapmayan halin buysa,biz yanmışız yaw :))

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@Sedocuğum teşekkür ederim, gaza geldim bakalım azıcık kendime güvensem yeticek, dualarınıza çok ihtiyacım var cidden, kalpten sevgilerimle :)

Gulos dedi ki...

Maya bu üretimsiz halinse maşallah diyelim sana da nazar değmesin.
Şah Sultan hakkında çok yorum okudum merak ediyorum. ben de en kısa zamanda okurum bu gidişle.

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@Güloş ama naapiim ben enerjisiz kalınca mutsuz oluyorum :( yine de teşekkür ederim :) Şah ve Sultan'ı muhakkak tavsiye ederim, cidden alıp götürüyor :) kocaman sevgiler :) teşekkür ederim :)

mutfagabuyrun dedi ki...

kolay gelsin canım.inşallah başarırsın.sevgiler.

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@sevdacığım ablacığım teşekkür ederim, bir heves başladık ama devamı da güzel gelir inşallah, öpüyorum :)

Unknown dedi ki...

bende öyle günlerdeyim..ama bi iki fikir var alımda merakla beklemedeyim seninkileride..buarada şah&sultan iyi seçim..bende kitap okumayı çok severim blogumda bölümüm var hatta..

ehliyet kursunda başarılar..

biyasimadahagirdim dedi ki...

üretimsiz? :)
şah ve sultanı ben de aldım elimdeki kitap bitince onu okuyacağım;) direksiyon derslerinde başarılar dilerim

fashiONözge dedi ki...

canım senin yaratıcılığa zamanın kalmamışki,eğitime vurmuşsun kendini,en güzeli.hepsi geri dönecek sana :))

Narsistanbul dedi ki...

Merhaba,

Şah&Sultan ı ben d eokudum, aklımdan çıkmayan cümleler var kendi kendime tekrar edip duruyorum:)
İngilizce sabır işi, çok uğraştırır ama sabredersen 6 ayda şakırdamak işten bile değil:)Kolay gelsin:)
Direksiyon dersen benim de senelerdir ehliyetim var ama kullanamam. Benim de ihtiyacım olacka yakında kursa:)

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@Gul/Inn,
@Biyasimadahagirdim,
@FashiONözge,
@Narsistanbul,

hepinize çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz sayesinde dersim çok güzel geçti bugün, sanırım yarınki dersim daha iyi olacak :)

Hepinizi kocaman öpüyorum :)