22 Şubat 2011 Salı

Otomobil Uçar Gider!!! :)

Arkadaşlar birkaç gündür yoktum beni merak edeniniz oldu mu bilmiyorum :) Biraz yoğunluğum vardı ehehe :D



Hatırlarsanız çarşamba günkü postumda "yarın direksiyon dersi alacağım" demiştim :) Babam önceki arabamızı satı yeni arabaya yazılmıştı, ben de heves etmiştim babam bana da kullandırır öğrenirim filan diyeee... İki saat ders aldım hocamdan, çok tatlı bir hanımdı, bana çok güzel püf noktları öğretti, ve hatta o gün dairenin önüne kadar ben getirdim arabasını :) Güzel şeyler öğrendim vs. O akşam eve gittiğimde babama tüm bunları bir heves anlattım, herşey iyi hoş derken babam birden demesin mi "Ben o sıfır arabayı kendime alıyorum, sana vermem, sen biraz boş yollarda pişir kendini!" bir sinir oldum anlatamam. "Baba yapma etme, ben kötü sürmüyorum sadece pratiğe ihtiyacım var" desem de benim umutlarımı kırıcı konuşmaya devam etti. Bu arada eski Uno'sunun da bana vermezdi kendileri... Düşünün artık!!! Ben masanın başında birden hesap yapmaya başladım, şöyle böyle orta yollu bir arabayı nasıl alırım diye.. Bilgisayar başına geçtim ve en uygun kredilere bakınmaya başladım. Anneme bu fikri açtığımda o da destek verdi bana, ertesi sabah babam benim ders almaya gideceğimi düşünürken ben annemle bankanın yolunu tutmuştum bile :) Öğleye doğru kredim çıktı, Allaha çok şükür :) Cuma akşamı bir tanıdık vasıtasıyla arabamı bulduk, cumartesi bakmaya gittik kaporasını verdik dün de devrini üzerime aldım :) Herşey çok hızlı oldu ama benim de bir arabam oldu :) Yeşil bir Palio'm var artık benimmm :)

Mülkü veren de alan da Allah'tır, çok şükür bana da nasip etti, artık darısı isteyen dileyen herkesin başına, Rabbim hepimizi hatadan kazadan beladan korusun :)

Yeni paylaşımları yakında eklerim.

Kocaman Sevgiler :)

13 yorum:

gulce dedi ki...

Kötü komşu insanı ev sahibi yaparmış derler ya seninkiside o hesaba dönmüş:))
Baban da kendınce haklı aama bu haklılığı sana yeni bir arabaya mal olmuşş ..süperr..,hayırlı günlerde kullan kredılerınıde su gibi bitirirsin ınsallah.. ıyı zamann yolculukları yap inşallah..

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@Gülcemmm, çok doğru demişsin, biz de annemle aynı şeyi söyleyip duruyoruz, hayır duaların için çok teşekkür ederim, daha güzellerini Allah sizlere nasip eder inşallah :)

Sevdiye dedi ki...

kazasız,belasız,iyi günlerde kullanırsın inş.valla babaya dua etmek lazım sayesinde araba sahibi olmuşsun bak :) adı var mı? yok sa;BabaRa nasıl?
"BabaRa'yı şuraya park ettim":))

mutfagabuyrun dedi ki...

canım benim güzel dileklerin için teşkkk ederim.arabını gülerek kullan.kazasız belasız inşallah.öpüyorum.

Asahhara dedi ki...

Tabiki seni merak ettik :) Hayırlı uğurlu olsun araban. İnan senin yaşadığın durumların aynısını bizzat ben yaşadım. Babamın bir arabası var külüstür. Onu bile vermeye kıyamazdı. İnan benimde canıma tak etti aynı senin yaptığın gibi araba aldım. Ve sonra ne dedim biliyormusun ? Emin ol bunu sende diyeceksin.
Ben yıllardır neden araba almamışım. Özgürük gerçekten. İyi yada kötü hiç farketmez ayağını yerden kesiyor ya yeter inan. Rabbim kazasın günlerde kullanmayı nasip etsin.

Unknown dedi ki...

bu ne hız inşallah aynı hızı arabayı sürerken yapmazsın:)
hayırlı olsun iyi günlerde kullan

yerdenuzak dedi ki...

İyi günlerde kullan canım, hayırlı olsun ;)Bundan sonra yeşil Palio görünce aklıma sen geleceksin :)))

balgözlükız dedi ki...

onun arabası var güzel mi güzelll,bassa bi gaza gelse istanbul'aaaaaaa :))

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@Sedo Kız, çok güzel bi isim bu "babaRa" evet, bundan sonra onun adı "BabaRa" olucak, teşekkür ederim :)

@Sevda ablacığım asıl ben teşekkür ederim, tekrardan hayırlı teskereler dilerim :)

@asahhara, önce hayır duan için teşekkür ederim, evet babalar külüstürlerini bile 0 km gördükleri için ben yoldaki minicik çukurdan bile nasıl tırsardım :( bugün daireye arabayla geldim, cidden özgürlük, kendine güvenin bile artıyor ya, beni çok iyi anladığına eminim :)

@sezobigo, yok yok merak etme hız kim ben kim, 3. vites 60km hız bana artar bile :)

@yerdenuzak, evet evettt, ben geleyim aklınaaa, teşekkür ederim :)

@balgözlükız, bacım canım inşallah en kısa zamanda gelirim ama önce sen bi buralara uğrasan :)))

ve hepinize daha güzelleri nasip olsun inşallah, kocaman sevgiler :)

Funda Ceyhan dedi ki...

Ne kadar güzel, hayırlı olsun, iyi günlerde, güzel gezmelerde kullan canım :) Dikkatli de ol emi :) Sevgilerimleee :)

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@fundacım, dikkat en önemli şey, kemerimi bağlamadan arabayı bile çalıştırmıyorum :) çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

Adsız dedi ki...

Hayırlı olsun :)) Dikkatli ol lütfen ama .Sakin yerlerde başla yavaş yavaş canavarların içine dalarsın :))
imza
bir trafik canavarı:))

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@sibocum, dikkat ediyorum fazla dikkatten bigün kendimi kaybedicem sanırım :) kocaman sevgiler :)