30 Eylül 2011 Cuma

Aylardan Sonra...


Biliyorum, uzun zamandır yoktum, taaa yaz başından beri. Eksikliğimi farkeden birkaç arkadaşım var, ve onlara can-ı gönülden minnettarım. En başta Bal Gözlü Kız'ım canım bacım ve Dejawu'cum o da başka bir bacım... Sezobigo'yu da unutmamam lazım. Herneyse,

Yazın tek başıma sekreterlikte kalmamdan sonra işler daha da sarpa sardı, çünkü sekreterimiz ani bir kararla emekli oldu ve burası tümden bana kaldı, yani Maya cort-la-dı!!! En korktuğum şey de buydu zaten, keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş :( Ramazanı sekreterlikte geçirirken bir de üstüne Ramazan'ın 17. günü dedemi acı bir trafik kazasında kaybettik, sabah namazına yetişmeye çalışırken yolda ekmek arabasının çarpması sonucu dedem can verdi... Herneyse, okul açıldı şuydu buydu derken blogumu da özlediğimin farkına vardım ve bundan sonra aksatmamak üzere aranızda olmaya söz verdim. Biliyorsunuz nişanlıyım ve evimizi düzmenin de zamanı gelmişti, bundan sonra biraz evlilik sürecinden, biraz Maya ve nişanlısının komik diyaloglarından, arada tırtıklayabildiğim el emeklerimden filan bahsedeceğim,

çünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü..........................

annem bütün hobi eşyalarımı kaldırıp KÖMÜRLÜĞE İNDİRDİİİİİ!!! beni okuyanlar bilir, zaten annem bigün bütün bunları atmakla beni tehdit ediyordu, hain kadın emellerine kavuştu nihayet!!! :(

detayları sonra aktaracağım :)

Herkese kocaman sevgiler

sizleri çok özledim, çok da seviyorum!!!

14 yorum:

balgözlükız dedi ki...

sonunda döndünn bacım...:)

Unknown dedi ki...

canım hoşgeldin, bende merak etmiştim seni nerelerde diye, deden için başınız sağolsun mekanı cennet olsun. dönmene sevindim.

Sevdiye dedi ki...

Başınız sağolsun Maya, Rahmet diliyorum dedene.
Seni görmek güzel...:)
Kendi evine geçince alırsın kömürlükten eşyalarını :)

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@balgözlükız, nihayet bacım, sayende oldu, seni seviyorum :)

@yektam, sağol canımmm, Allah razı olsun, hoşbulduk bu arada :)

@Sedo kızım, Allah razı olsun... seni görmek de ayrı güzel :) eşyalarımı bilemiyorum ya ne yapsam ne etsem, annem bu sefer hep lafta kalan icraatlarını gerçeğe döndürdü, ama ben de evime geçer geçmez onları ortaya dökücem :D

Sahaf Kedisi dedi ki...

Gozlerimiz yollarda kalmisti yahu :( Basiniz sag olsun tatlim :(
Buraya donmene cok sevindim inan ki! Hakkinda herseyin hayirlisini diliyorum senin icin :)

Adsız dedi ki...

heh şükür! nerelerdesin ya :( valla özlettin kendini
nişanlı olduğunu bilmiyoduum allah tez zamanda kavuştursun inşallah sizi :*
dedecinin de mekanı cennet olsun :(

Unknown dedi ki...

başınız sağolsun:(

annenede inanamıyorum yaaa:))ona birşeyler yapsan belki geri çıkarrıı ne dersin:))

geri döndüğüne sevindim:))

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@Kedicim, sağol Allah razı olsun, sizi merakta koyduğum için çok üzgünüm, neyse ki kendimi topladım, birsürü abuk hikayem var :) ben de senin için en hayırlısını dilerim, uğrayacağım sana da ;)

@Dejawum, sağol bitanem, inşallah cümle bekleyenleri tez zamanda kavuşturur, mesela bizi de bir görüştürse fena olmazdı ama belki sen benim saçımı başımı yolardın "beni niye merakta koydun buna hakkın var mı?" diye, neyse kazasız belasız atlattım :)

@sezocum Allah razı olsun, döndüğüme sevinmen beni de sevindirdi :) bu saatten sonra annemin onları hiç bi şekilde eve alacağını sanmıyorum. oysa ona çok güzel bir poşetlik de boyamıştım ama o onu kullanmak yerine dolabın içine koydu, bu kadın beni hiç anlamıyor hiççç :)

Meyra dedi ki...

öncelikle hoşgeldin:) ve başın sağolsun...şimdi en hızlı ve en zevkli dönemdesin ne güzel yeni ev kurmak çok keyifli emin ol;)

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@Meyracım sağol, öncelikle Allah razı olsun ve hoşbuldummm :) yeni ev kurmak çok zevkli çok keyifli de bizim nişanlı her taşın altından çıkmasa daha iyi olucak :) hepsini ayrı ayrı yzacağım zaten, keyifli yazılar sizi bekliyor :)

Rozerin'in Annesi dedi ki...

canim hosgeldin ve basin sagolsun..dedeciginin mekani cennet olsun...sevgiler..

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@Rozerin'in Annesi, hoşbulduk, Allah razı olsun.. koskocaman sevgiler benden de :)

Ülkü dedi ki...

Başınız sağolsun canım

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@Ülkü ablam, Allah razı olsun, sağolasın...