21 Ocak 2011 Cuma

kapı süsüne başladım :)

merhabaaa!

dün blog dünyasına şöyle kısa bir giriş yaptıktan sonra bugün de bir yazı daha eklemek istedim. :) azıcık kendimi tanıtayım sizlere. 24 yaşındayım ben, hem kamu görevlisi hem de üniversite öğrencisi. bitirdiğim zaman kısmetse daha uzman kadrolara gelmek isteyen. okumaya aşık bir insan, iki günde bir kitap bitirebilen. ve dolayısıyla yüksek numaralı bozuk gözlere sahip, neyse ki lensler var ;) neyse, gerisini de siz artık post'ları okudukça çzöümlersiniz inşallah :)

bu aralar ahşap boyamaya ara verdim, keçelerimi çok özlemişim, dün internette gördüğüm bir kapı süsüne de bayılınca iştahım daha da kabardı :) akşam eve gittiğimde bir heves şablonlarımı çıkarmaya başlamıştım kiiii..... elektrikler kesildiii!!!! sinirlerim zıpladı, neredeyse yarım saat karanlıkta kaldık :( tam umudumu kesip boynu bükük yatak odasına yöneldiğimde aniden ışıklar geldi, ee Allah fakir kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra buldururmuş :P şablonlarımı kestim, bu gün de azıcık çiçek dikimi yaptım, aşamaların çoğunu fotoğraflıyorum, kapı süsü ortaya çıktığında tüm adımları hep birlikte koyacağım bloga :)

işte bu da modelim. ne kadar cici değil mi :)



hepinize pozitif günler dilerim, içten sevgilerle...

Maya

3 yorum:

Etsy İş Yönetimi dedi ki...

Süpersin Maya, aşamaları sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada çalışmanda kırmızıya ağırlık verirsen Sevgililer Günü için dükkanına koyabilirsin, hani öpüşen kuşlar filan ;) O zaman Anasayfaya'da koyabilir adminler. Sevgiler

Unknown dedi ki...

ELİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@SpotterBee, sağol ipuçların için, bugün kaldığım yerden devam edeceğim, haftasonu elime bile alamadım işlerimi :)

@orgucuoyuncakcinine, beğenip yorum yazdığınız için çok teşekkür ederim :)