20 Ocak 2011 Perşembe

ilk yazı//acemilik



merhaba herkese :)


bu benim anlayacağınız üzere ilk yazım. aslında hikaye uzun ama bir yerden başlamak lazım. günlük hayatın içinde birçok koşturmacayla uğraşıyorum, iş olsun okulum olsun, baya bir zamanımı alıyor. ama hepsinin yanında, tüm okuma zevkimin, müzik dinlemek, yürüyüş yapmak vs; başka bir ilgim daha var, tüm el emeği hobi işleri :)


şimdiye kadar 10marifet.org aracılığıyla bütün craftwork siteleri ve blogları gezmişimdir neredeyse :) hepsi de ayrı ayrı sık kullanılanlar listeme eklidir. önce pasaj.com'la serüvenime başlamak istedim. çünkü her daim blogger olmak bana ayrı bir "sorumluluk" olarak gelir, seni izleyen bir tek takipçin olsa bile sen ona karşı yazmakla sorumlusundur herşeyden önce. bu sorumluluk işte, ben gibi maymun iştah sahibi birinin gözünü korkutunca bu sevdadan kısa bir süreliğine vazgeçmişim, geçmişim diyorum çünkü bu kararı an itibariyle bozuyorum :) ben de iyi kötü ortaya çıkardığım mini mini cicileri sizinle paylaşmak istiyorum.


hepinize kucak dolusu sevgiler :)

6 yorum:

Etsy İş Yönetimi dedi ki...

Merhaba Maya!

http://limonyesili.blogspot.com adlı blogumun 100. takipçisi olman şerefine, “Limon Yeşili” dükkanımdan yapacağın alışverişte kargo ücreti almayacağım.

Bunu blogumda duyurmayıp minik bir sürpriz şeklinde yapmamın sebebi ise, duyuruyu okuyanların 100. takipçi olmak için beklemelerini istemememdi :)

Limon Yeşili dükkanına http://limonyesili.pasaj.com adresinden ulaşabilirsin.

-Ürün sayısı şartı yoktur.
-Ücretsiz kargo Türkiye’nin her yerine, adrese teslim şekilde olacaktır.

Bu fırsat 23 Ocak Pazar günü sa: 00.00’da son bulacak. Siparişin ardından blog ismini bildiren bir mesaj atarsan, senin Maya'nın Cicileri olduğunu bilebilirim :)

Fırsattan yararlanmak istemezsen herhangi bir şey yapmana gerek yok ;)

Ve de blogun hayırlı olsun :) Bu yorumu istemezsen yayınlamayabilirsin.

Sevgilerimle,

Selin
“Limon Yeşili”

Maya'nın Cicileri dedi ki...

Merhaba Selin,

bilgisayarı açtığımda inanamdım çok mutlu oldum biliyor musun :) bunu ayrı bir post konusu yapacağım,

herşey için teşekkürler,

sevgiler, Maya :)

Etsy İş Yönetimi dedi ki...

Merhaba Maya,

Seni mutlu ettiysem ne mutlu bana :) Bilgisayarı açtığında böyle güzel haberler almanın nasıl bişey olduğunu çok iyi bilirim, b.sayarın başında çok oynamışlığım vardır öyle :):)

Sevgiler,

Selin

Gulos dedi ki...

Merhaba Maya,
Hayırlı uğurlu olsun blogun. Çok da uzakta olmadığın bir dünya olması hasebiyle zorlanacağını düşünmüyorum.Yaptığın kapı süsünü beğendim.Yeni çalışmalarını merakla bekliyorum.
Sevgilerimle.

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@Gulos, güzel yorumun beni çok mutlu etti, teşekkür ederim :)

SYB dedi ki...

Hoşgeldin Maya! Bende senin gibi blog da yeni sayılırım. Ama yaptıklarına bakınca acemi olmadığın belli. Yeni ürünlerini merakla bekliyorum.