29 Nisan 2011 Cuma

Geri Dönüşümlü Yağmurlu Sabah Yazısı :)

Günaydın herkese,
Ve hayırlı cumalar olsun...
Yağmurlu bir Ankara sabahındayız, sakin, puslu..
Bir fincan çay eşliğinde yazıyorum yazımı size..
Şükürler olsun bu sabah huzurluyum,
Ve yazı yazmak için sabırsızlandım bu sabah...
Bildiğiniz gibi bu sıralar yazı yazma tembelliğim var. Bir de sınavlardan sonra bayağı bir ders çalışmaya kaptırmıştım kendimi. Final sınavlarım mayısın 20'sinden sonra başlayacak, ben de kendime pazartesiye kadar çalışmama süresi vermiştim geçen haftadan, bir nevi dinlenme ya da ödül gibi. Bu boşluk haftamda ben de boyalara saldırdım, çatlayana kadar boya yaptım :) Biliyorsunuz sevgili Pembe Düşler ablam ile zaten odamızı atölyeye çevirmiştik :) Dün bir kavanoz boyadım ve kabarttım, bugün de süt şişelerim var, onları da boyayıp kabartacağım, işlerim bitmeden fotoğraflarını eklemek istemiyorum o bakımdan affınıza sığınıyorum, ama en son geridönüşüm projem olan sıvı sabunluğun fotoğraflarını şimdi sizlerin beğenisine sunuyorum, tadadadaaaaaaaa :)))





herkese kocamannnn sevgiler :)

27 Nisan 2011 Çarşamba

Günlük Boyama Rutinlerimiz :)

Merhaba herkese! :)
İzmir'den döndüğümden beri bir uyuzluk geldi üzerime, hiç doğru düzgün yazı yazamıyorum maalesef. Blogların açılma heyecanına hiç yakışmadı bu tembellik doğrusu. Ve bu arada işyerinde de işlerimiz çok yoğun. Bileniniz var mı bilmiyorum, Hayattan Ufak Tefek Esintiler blogunun sahibesi Pembe Düşler ile biz mesai arkadaşıyız, haftaiçi her gün 9-6 aynı odayı paylaşıyoruz, ve çooook şanslıyız ki aynı hobilere sahibiz. Hal bölye olunca da, malumunuz biz ne zaman öğle arası olunca hemen boyalara ve fırçalara saldırıyoruz, öğle vaktinde ne yemek ne gezmek bizi hiiiiç ilgilendirmiyor; tek yaptığımız boya, boya, boya :) Aşağıdaki kareler de odamızın her günkü halleri ve bugünlerde üretmekte olduğumuz geridönüşüm projelerimiz :) Bakın bakalım neler neler yapıyoruz biz odamızda :) Zaten yakında kapıları, dosyaları, duvarları, masaları filan da boyarsak hiç şaşırmayın. Hem işlerimizde, hem de hobilerimizde bu kadar üretken hanımlar olmak çok güzel doğrusu! (Akşam evde hobilere vakit kalmıyor demekten daha estetik duruyor bu cümle :)


Gelelim fotoğraflarımızaaa :) Ne dağınıksınız siz demek yok ama ona göre :)






Projelerin tamamlanmış hallerini ileriki günlerde bloglardan takip edebilirsiniz :)

Hepinize kocaman sevgiler :)

25 Nisan 2011 Pazartesi

Bahar temizliği: Yeni Temam :)

Merhabalar herkeslere tekrardan :)


Madem bahar iyiden iyiye gelmeye başladı, o tatlı yüzünü bizlere gösteriyor; hem de bloglarımıza da kavuştuk, e ben de bir bahar temizliği yapayım dedim blogumda ve eski bej rengi temamdan, bugün keşfettiğim mavi kedili temama geçiş yaptım. Umarım beğenmişsinizdir :)
Ben bu uzun ayrılıkta neler yaptım peki? Vizelerim vardı, okula gittim geldim, yoğun bir sınav dönemi geçirdim. Arabamla ilgilendim ama hala korkumu atıp da yollara çıkamadım. :( Sonra da zaten kuzenimin düğün işi çıktı, hazırlıktı, hediyeydi filan onlarla uğraştım ettim. Kısacası pek birşey değişmedi, Allah ağzımızın tadını bozmasın inşallah. Ama bu ayrılıkta inanın sizleri çok özledim. Hepiniz benim için ayrı ayrı ayrı değerlisiniz...

Üretkenlik adına yaptıklarıma gelince; iki adet şişe boyamaktayım, bitince resimlerini ekleyeceğim efendim :) 



Kocaman sevgileeeeeeeeeeer :)

22 Nisan 2011 Cuma

hoşgeldin bahar la la la, hoşgeldin dostum, blogum la la la :)

inanamıyorum hala...
blogum açılmış...
artık sevdiğim blog dünyama kavuştum.
sizleri okuyabiliyorum..
bu benim için öyle sıkıntılı bir süreçti ki dostlarım...
ama artık bitti :)
ya da en azından bir süreliğine :)
size bunun şerefine bir parça armağan edip kaçıyorum şimdilik,
haftasonu düğünümüz var çünkü :)
ben evlenmiyorum daha ama :)))
teyzemin oğlunu evlendirip döneceğiz kısmetse :)
darısı hayırlısıyla tüm bekarlara inşallah :)

kocaman sevgiler :))) <3 <3 <3
parça da en içten neşemle benden sizlere hediye :)