27 Ocak 2011 Perşembe

bugün güneşli Ankara :)

evet, kaç gündür bulutların arasından kendini göstermeyen güneş bugün sabah bana kendini gösterdi :) nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamammmm :) evet, güneşle birlikte ayaz da çıktı, yerler hafif buzlanma yaptı, burnum neredeyse düşecek kadar çok üşüdü ama ne yapayım, güneş ışığı beni çokk mutlu ediyor :) zaten yapılan bilimsel araştırmalar da güneş ışığının vücutta dopamin adlı bir hormon salgılanmasına neden olduğunu ve bunun da kendimizi daha iyi hissetmemize yol açarak bizi daha mutlu kıldığını gösteriyor. o yüzden çıkan ayaz beni üşütse de, gözlerimden yaş getirse de yine de kış ortasında gelen böyle güneşli havalara bayılıyorum ben ya! :)


sizde de var mı bilmiyorum, belki de yukarıda değindiğim kaç gündür kapalı olan havalara bağlıydı bu, bir yorgunluk da başladı bende. şimdi işyerinden eve dönerken aklımda sürüsüne bereket proje oluşturuyorum kendi kendime. "evet şunu da yapmalıyım, bu da böyle olmalı, hmmm, bingo!" filan feşmekan diye diye eve geliyorum. ama gel gör ki yemeği yedikten sonra öyle tatlı bir uyku gelip kirpiklerime konuyor ki anlatamam! oturduğum kanepede gözlerimi kapamamla birlikte mışıl mışıl uykuya dalıyorum, böylelikle benim o muhteşemmm(!) projelerim de bir güzel ertesi günlere kalıyor maalesef :)

dün de öyle bir gündü işte, baykuş serisine başladım, küpelerimi yaptım evvelsi gün, dün de bir anahtarlık ve bir yaka iğnesini neredeyse tamamladım :) şimdilik tamamlanan küpelerimi sizinle paylaşıyorum, daha sonra da broşu ve anahtarlığını da ekleyeceğim,

hepinize sevgiler ve kış ortasında güneşli günler dilerim :)))

işteeee baykuş küpelerim, kulağıma tünediler bakınsanıza :)





13 yorum:

Asahhara dedi ki...

Ne güzel benim gibi Ankara'nın güneşinden mutlu olan birileri de var. Gerçekten farklı bir hava var Ankara'da. Arkadaşlarımla da konuştum onlarda bugün kendilerini çok iyi hissediyorlarmış. Güneşli havalarım daim olmasınııııııııı istiyoruz.
Sevgilerimle.

Unknown dedi ki...

çok güzel olmuş keçeler emeğine sağlık; ankara aynen çok şükür bugün güneşli gibi birde ayazı olmasa şu anda ikindi güneşi ile cebelleşiyorum, bir saattir yüzüme vuruyor ekranı zor görüyorum ve abartmasak güneş diye burdan sesleniyorum :D:D

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@Dürr-i Yekta, sabah pencerenin önünde otururken beni de çok zorda bıraktı o güneş, ayazı olmasa da çok iyi olacak ama ne yapalım, güzel yorumun için çok teşekkür ederim canım benim :)

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@asahhara, Ankara'nın Güneşli Olmasını İsteyenler olarak bir basın açıklaması yapmanın zamanı geldi bence, gittkçe büyüyoruz sanırım baksana :) mutluluğumuz bulaşıcı olsun inşallah, sevgiler kocaman :) yorumun için de teşekkür ederim :)

balböcükleri dedi ki...

küpeler çok cici.ankarayı bilemem ama istanbula yağamayan kara sinir oluyorum.çocuklar bir kar göremedi bu sene

ÖZLEMCE dedi ki...

çok sevimli.eline sağlık

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@SerpiL, biz de dünkü güneşli havanın bugün ceremesini çekiyoruz, dışarıda bıçak gibi bir ayaz var :(

@Özlemce, teşekkür ederim çok :)

@Tiryaki,bugün de güneşli gibi gibi olucak sanıyorum hava :) baykuşların yenilerini de bugün ekleyeceğim inşallah :)

hepinize kucak dolusu sevgiler :)

çeşnici Handan dedi ki...

Küpeler çok şeker ve zevkli. Ellerine sağlık.

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@çeşnici Handan, devamı geliyor :) kocaman sevgiler :)

gez gör arpacık dedi ki...

Bu sene bu baykuş altın çağını yaşıyor bence..:)Eskiden uğursuzluk getirir der, her yerden kovarlardı zavallıyı..Şimdi hemen her blogda kendini gösteriyor. Ben de modaya uyup kendilerinden bir kot çanta yapmıştım. Ama küpeler çoookkk tatlı olmuş. Eline sağlık.

Maya'nın Cicileri dedi ki...

@Sevgili Lila, sana tamamen katılıyorum, özellikle babaannem bunları görse kimbilir ne der :) hmmm ben de bloguna koyduysan eğer çantaya bakmaya geleyim bir :))) çok teşekkür ederim :) kocaman sevgiler :)

gez gör arpacık dedi ki...

gel bak çanta blogda:))

Narsistanbul dedi ki...

e çok şeker olmuşlar:)